Opret gratis konto

En B2B referral platform med fokus på gennemsigtighed og automatisering

Slip for at bøvle med gammeldags Excel-ark. Hos Make Partners kan du nemt referere kunder til dine samarbejdspartnere og gøre processen meget mere gennemsigtig og automatiseret. 

Landingpage make partners
9dfa1ec8cd0e5a28352b9e0d685bce08-88c863bd5dc0694fcea91d9781e3e0e4
Growbix-Logo-Sort
asento-logo
Peopl
Adtimize
MIlogo-1

Vi har samlet alt på én platform.


Danmarks eneste B2B referral platform
. Slip for outdatede og manuelle systemer og få samlet alt ét sted. Vi  har designet en overskuelig platform, der gør håndteringen af refererede kunder til en leg. 

Nemt og hurtigt overblik! Få indblik i alt din refferenceaktivitet på dit personlige dashboard. Få et overblik over dine samarbejdspartnere, refererede kunder og fakturarer. 

Gennemsigtighed og automatisering. Begge parter kan få et nemt indblik i de kunder, I har refereret til hinanden og slippe for at navigere i upraktiske manuelle systemer. 

Make partners platform
Make partners platform
Make partners platform

Lav og modtag nemt henvisninger samarbejdspartnere imellem.

chart-line-light
Få det fulde overblik på dit personlige dashboard

Vi giver dig et hurtigt og retvisende overblik over dine refererede kunder og samarbejdspartnere. Nu er det meget nemmere at overskue resultaterne af din referral-aftaler. 

handshake-alt-light-1
Alle dine partnere samlet under ét tag

Lav din egen liste af samarbejdspartnere, du har referral-aftaler med. Så er de alle samlet ét sted og du kan hurtigt skabe dig et strategisk overblik, så ingen går tabt. 

exchange-light-1
Overskuelig liste over refererede kunder

Få et overblik over, hvilke kunder der er blevet refereret den ene eller den anden vej, så du er sikker på at få betaling fra dine samarbejdspartnere og omvendt. 

money-bill-wave-light-1
Nem oprettelse og afsendelse af fakturaer

Hold godt styr på finanserne. Opret dine fakturaer nemt og hurtigt direkte på platformen og send dem afsted til dine samarbejdspartnere herigennem.